Odoo Nedir?
Kimine göre odoo kimine göre Oddo :)
Odoo Nedir?        

        Yolunuz buraya kadar düştüyse yepyeni bir dünyanın kapısını aralamak üzeresiniz. Odoo açık kaynak kodlu Belçika merkezli ve Kurumsal Kaynak Planlama için tamamen web altyapısıyla hizmet alabileceğiniz ERP uygulamasıdır. Avrupa ve dünyada bir çok prestili firma odoo altypısını kullanmaktadır. Geniş bir community ağı ve geliştirici kitle tarafından aktif olarak sürekli geliştirilmektedir bu kitle ile sırtınızı sağlam bir duvara yaslayabilir her zaman ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve güncel kalabilirsiniz. 

        Kullanıcının sorunsuz bir şekilde benimsenmesini sağlamak için geliştirilmiş kolay ve kullanıcı dostu bir deneyim. Akıcılık ve tam entegrasyon, en karmaşık firmaların bile ihtiyaçlarını karşılar. Odoo'nun esnekliği, ihtiyaçlarınız arttıkça ve müşteri tabanınız büyüdükçe, uygulamaların sizin ve şirketinizin büyümesine paralel olarak eklenebilecek bir yapıda olmasıdır.

        Güçlü altyapısı ile farklı platformlar ile hızlıca entegre olabilir ve veri akışını güvenli şekilde sağlayabilirsiniz. Güçlü framework ü Uygulama ve Modül geliştirme noktasında faslasıyla esneklik ve yeni ve yenilikçi uygulamalar sağlar. Kuralına göre geliştirme yapıldığında kusursuz bir şekilde odoo ekosisteminizle çalışmaya devam edebilirsiniz.

        Odoo ile satınalma satış faturalama süreçlerini yürütebilirsiniz. Stok takibini öngörülen stok esasına göre tek ya da çoklu depo ile her platformdan (Satış Modülü, E-Ticaret ve Satış Noktası)  başarıyla yapabilirsiniz. Fabrikalar için ürün ağaçları oluşturulması üretim emirleri açılması ve üretim aşamalarının gerçekleştirilmesini de dünya standartlarına uygun olarak yapabilirsiniz.